Pompoenovenschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Ovenschaal
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Schil de en verwijder de pitten.
  2. Schil en was de .
  3. Snijd de en in plakjes en bestrooi ze met iets .
  4. Laat ze afgedekt een tijdje staan.
  5. Meng iets door het gehakt, pers de knoflook er boven uit en meng het goed door elkaar.
  6. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt rul.
  7. Pel en snipper de en voeg ze toe aan het gehakt.
  8. Wentel de aardappel en pompoenplakjes door de .
  9. Verhit de extra in een koekenpan en bak de aardappel en pompoenplakjes in porties aan beide kanten snel aan.
  10. Laat de plakjes op keukenpapier uitlekken.
  11. Verkruimel de .
  12. Vet een ovenschaal in met boter en leg de helft van de aardappel en pompoenplakjes erin.
  13. Schep het gehaktmengsel erover.
  14. Bestrooi het met de helft van de kaas.
  15. Verdeel de rest van de aardappel en pompoenplakjes erover.
  16. Bestrooi het gerecht met de rest van de kaas.
  17. Hak de peterselie fijn.
  18. Meng het ei met de , peterselie en .
  19. Schenk het eimengsel over de ovenschotel.
  20. Verwarm de oven voor op 220 graden C.
  21. Bak de schotel in het midden van de oven in 40 minuten gaar en bruin.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • geitenkaas en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
600 kcal
30%2400 kcal
Vetten
20 g.
29%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
79 g.
30%316 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pompoenovenschotel