Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Alles in het groen recept
Alles in het groen recept

Alles in het groen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de haricots verts en kook ze in weinig water in 8 minuten knapperig en giet ze af. Druk het vocht uit de spinazie. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar en giet het af. Vehit de olijfolie met boter in een steelpan en pers de knoflook er boven uit. Bak de knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de creme freiche met pesto, spinazie en kaas al roerend toe en bak het geheel 2 minuten. Voeg de haricots verts toe en warm het nog 2 minuten mee. Voeg de tagliatelle met melk en peterselie al roerend toe. Meng het geheel goed door elkaar en warm het goed door. Verdeel het gerecht over 2 diepe borden en bestrooi het gerecht met de kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit alles in het groen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven