Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fusillipasta met visfilet recept
Fusillipasta met visfilet recept

Fusillipasta met visfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta al dente volgens kookvoorschriften in ruim water met zout. Afgieten en in de pan warm houden. Ondertussen: Snijd de tomaatjes in 2-en. Snijd de visfilets in niet al te kleine stukken. Haal de schil van de knoflooktenen en kneus de teentjes een beetje met de platte kant van een mes. Verwarm de olie samen met de gekneusde teentjes knoflook en bak de stukjes vis zachtjes hierin ongeveer 3 a 4 minuten. Keer ze om en voeg dan een stukje of de hele peper toe, de kerstomaatjes, oregano en wat basilicumblaadjes. Peper en zout naar smaak erbij en zo nodig nog oregano of basilicum toevoegen. Doe dan de pasta bij de vissaus, zet de vlam wat hoger en roer alles voorzichtig 1/2 a 1 minuut door elkaar. Bestrooi vr het opdienen desgewenst met gehakte peterselie en geraspte kaas.

Serveersuggesties

In plaats van vis kun je ook reepjesvlees nemen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fusillipasta met visfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven