Kalkoen met geuze op zijn Italiaans

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Een of twee uurtje op voorhand:
  2. Vlees insmeren met geperst teentje knoflook, de vloeibare en de alsook wat en .
  3. Het vlees indien nodig inbinden met keukentouw tot mooie roosjes.
  4. Zet in de ijskast en laat het vlees marineren.
  5. Uitje geelgoud stoven in een scheutje dan de worteltjes kuisen en in filterdunne plakjes doen een smoren in een gesloten pot.
  6. De worteltjes al denté smoren en het , , en de provinciaalse toevoegen.
  7. Zet apart.
  8. De zongedroogde tomaatjes in fijne reepjes snijden en de pijpuitjes in dunne ringetjes.
  9. Zet apart.
  10. Het vlees braden in hete tot een korstje ontstaat van de en de .
  11. Houd het vlees warm.
  12. Het resterende braadvocht blussen met geuze en een flinke lepel en .
  13. Voeg ook een blokje kippenbouillon aan toe en laat het een beetje inkoken naar de gewenste dikte.
  14. Dik de saus eventueel aan met sausbinder en werk af met een scheutje .
  15. Houd de saus warm.
  16. Kook de pasta klaar aldenté en giet ze af in een zeef maar spoel ze nooit af (zetmeel).
  17. Werk de pasta af met een flinke geut en meng de , de zongedroogde tomaatjes en pijpuitjes erdoor.
  18. Dien de pasta heet op met een stukje vlees en besprenkel met de saus het vlees en het bord.
  19. Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • bouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bier
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • parmezaanse kaas, kruiden, boter, bouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas, boter, room
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas, boter, room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd, bier, suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
280 kcal
14%1120 kcal
Vetten
16 g.
23%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
27 g.
10%108 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kalkoen met geuze op zijn Italiaans