Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidige pastasaus met tagliatella recept
Kruidige pastasaus met tagliatella recept

Kruidige pastasaus met tagliatella


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Snijd de balletjes gehakt in kleine blokjes, Snijd de prei in stukjes van 1/2 cm, Haal het steeltje van de champignons en snijd ze in achten. Bereidingswijze: Verhit de boter en doe er de prei en champignons bij en fruit deze. Doe er dan de stukjes gehakt bij en bak deze mee. Doe er de kruidige pastasaus bij verwarm alles goed door. Op smaak brengen met peper en zout uit de molen en een scheutje slagroom (om de scherpte eraf te halen). Kook de tagliatella vervolgens in 8 min. al dente. Serveertips: Doe er een hard gekookt eitje bij met frisse augurk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kruidige pastasaus met tagliatella recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven