Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mac and Cheese recept
Mac and Cheese recept

Mac and Cheese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni gaar in het water met daarin een opgelost bouillonblokje en bak ondertussen de hamblokjes samen met de vlees kruiden en voeg op laatste moment even de uitjes er aan toe. Maak de doseersaus klaar zo als op de verpakking. (Ongeveer een klein kopje vol saus) Voeg de hamblokjes en uitjes toe aan de macaroni en roer dit goed door met de kaassaus. . . Heerlijk, eenvoudig en smullen maar! Kinderen zijn er gek op!

Allergenen Informatie

Voor dit mac and cheese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven