Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met tonijn en veldsla recept
Macaroni met tonijn en veldsla recept

Macaroni met tonijn en veldsla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking gaar met water, zout en 1 eetlepel olijfolie. Pel de uien en snijd ze in partjes. Halveer de champignons. Pel de knoflook en snijd hem in dunne plakjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook in 2 minuten lichtbruin. Neem de plakjes knoflook uit de pan en bak de ui met champignons 5 minuten op hoog vuur. Rasp de schil van de citroen en pers hem uit. Verwijder de worteltjes van de veldsla en snijd het fijn. Roer het citroenrasp en citroensap door de mascarpone en breng het op smaak met zout. Laat de tonijn uitlekken en trek het met een vork uit elkaar. Giet de macaroni af en schep het mascarponemengsel erdoor. Voeg de tonijn toe en verwarm het goed door. Verdeel de macaroni met de sla over 4 diepe borden en garneer met de knoflook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit macaroni met tonijn en veldsla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven