Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Koekenpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Vet de ovenschaal in.
    Verwarm de oven voor op 190 graden celsius.
    Rooster de pijnboompiten in een koekenpan zonder boter of olie gedurende ca.
  2. drie minuten.
  3. Laat afkoelen op een bord.
    Doe 2 eetlepels in een vijzel.
  4. Voeg het teentje toe en maal fijn.
  5. Voeg de basilicum en de kaas toe en maal tot puree.
  6. Roer de olie erdoor en breng de pesto op smaak met en .
    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    Leg de vis in de ovenschaal en bestrooi hem met en .
  7. Verdeel de helft van de pesto erover.
  8. Leg de tomaatjes op de vis.
  9. Verdeel de erover en de rest van de .
  10. Bak de vis 15 minuten in de oven.
    Meng de rest van de pesto door de gare pasta.
  11. Serveer de pasta en de vis apart.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Ovenkabeljauw met pesto heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik heb dit recept gisteren gemaakt en we vonden het echt heel erg lekker. Dat pesto maken zo gemakkelijk is! Wat fijn is aan dit recept is dat alles van verse producten wordt gemaakt, geen zakjes of k... Lees reactie
25 augustus 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
391 kcal
19%1564 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
57 g.
22%228 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ovenkabeljauw met pesto