Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta Cipolle recept
Pasta Cipolle recept

Pasta Cipolle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta, kooktijd varieert per pasta soort.
Snij de uien fijn en fruit ze aan in wat boter (laat ze niet bruinen). Voeg het halve bouillon blokje toe met wat witte wijn zodat de uien net onder staan, laat dit 3.5 minuten koken. Pureer de saus en voeg de kookroom toe, breng de saus nu op smaak met zout, peper en eventueel worcester saus of mosterd. Doe nu de uitgelekte pasta in de saus en serveer de saus met gesneden peterselie en geraspte kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta cipolle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven