Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met broccoliroomsaus recept
Pasta met broccoliroomsaus recept

Pasta met broccoliroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de broccoli schoon en kook deze. Kook ook ondertussen de pasta. Doe in een pannetje de kookroom en kruidenkaas en roer tot de kaas is opgelost. Voeg vervolgens de hamreepjes toe en het zout en de peper. Voeg de broccoli toe als deze gaar is en meng alles goed door elkaar. Giet de pasta af en doe deze in een bord en giet de saus erover. Voor variatie kun je aan de saus ook nog fijngesneden tomaat toevoegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met broccoliroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven