Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met zalm en spinazie recept
Pasta met zalm en spinazie recept

Pasta met zalm en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta, zonder zout, in ruim water. Maak in een apart pannetje een sausje van 100 milliliter olie, de 2 bouillonblokjes, sap van 1 of 2 citroenen en eventueel nog basilicum erin. Laat dit geheel heel zachtjes smelten. Snijd of knip de zalm klein. Doe de uitgelekte pasta in een grote pan. Doe de olie-citroensaus erdoor. Doe de rauwe gewassen spinazie erdoor en de zalm ook. Omscheppen en opwarmen tegelijk. En op een warm bord serveren. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met zalm en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven