Pastagehaktschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de .
  2. Schrap de , was ze en snijd ze in plakken.
  3. Maak de schoon, halveer ze in de lengte en snijd ze in plakjes.
    Maak de schoon en snijd ze in fijne ringen.
    Bak het in een droge koekenpan knapperig.
  4. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  5. Verhit 2 eetlepels olie in het bakvet.
    Bak hierin de en de al omscheppend ca. 5 minuten
    Voeg de toe en bak ca. 2 minuten verder.
  6. Breng goed op smaak met en .
  7. Neem uit de pan.
  8. Zet de pan opzij.
    Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing verpakking.
    Verwarm de oven voor op 200 graden.
    Verhit 1 eetlepel olie in het bakvet.
  9. Bak de kort mee.
  10. Roer de erdoorheen en bak kort mee.
  11. Voeg de met sap en 150 ml water toe.
  12. Druk de in kleinere stukken.
  13. Breng het geheel aan de kook.
  14. Roer het en de erdoor.
  15. Laat ca. 15 minuten onafgedekt koken.
  16. Breng op smaak met en .
    Giet de pasta af.
  17. Meng de pasta met de groenten en de gehaktsaus.
    vet een ovenschotel in met een beetje olie.
  18. Schep er het pastamengsel in.
  19. Snijd de fijn en verdeel over de pasta.
  20. Rasp de belegen eroverheen.
  21. Bak in ca 20 minuten goudbruin in de oven
    Maak de rucola schoon, laat hem goed uitlekken en snijd hem klein
    Breek het spek in stukjes.
  22. Meng de rucola en het spek met de balsamico en 1 theelepel .
    Neem de ovenschaal uit de oven, Verdeel het rucolamengsel eroverheen en serveer direct.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • groentebouillonblokje, mozzarella, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • mozzarella en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in ontbijtspek en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
867 kcal
43%3468 kcal
Vetten
120 g.
171%480 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
36 g.
13%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pastagehaktschotel