Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pennerigatteschotel recept
Pennerigatteschotel recept

Pennerigatteschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pennerigatte zoals op de verpakking staat.
Laat de milanese groentemix ontdooien en bak het samen met de spekreepjes aan in de pan.
Doe de pennerigatte in de ovenschaal en doe er de hamblokjes, spekreepjes, groentemix en de miree bij.
Schep het doorelkaar.
Doe als laatste de strooikaas erover heen.

Hij moet 50 minuten op 200 graden celcius (hete lucht oven)

En klaar!

Serveersuggesties

Je kan de pennerigatte ook vervangen door andere pasta's.

Allergenen Informatie

Voor dit pennerigatteschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pennerigatteschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons.
    Jaccor gaf dit recept op 26 mei 2013 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven