Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Prei-rozijnenschotel recept
Prei-rozijnenschotel recept

Prei-rozijnenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappeltjes schillen, of schrappen en halveren. De prei in ca. 7 cm. lange stukken snijden. De aardappelen koken ca. 20 minuten. De prei na ca. 5 minuten erbij doen. De tomaten in vieren verdelen en het middenste ervan verwijderen. Het vruchtvlees en de knoflookteen klein snijden en kort aanbraden. De kruiden toevoegen met een beetje water. Kerrie doorroeren tot een gebonden saus ontstaat. De aardappeltjes en prei afgieten en opdienen. De saus erover met wat overgebleven peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit prei-rozijnenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven