Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Spagettini a la tonio


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem ruim water en doe kruidenblokjes erin. Laat de spagettini 6 minuten koken en spoel deze dan af met warm water. Snijd de lunchworst in blokjes. Snijd de paprika in reepjes. Wok tijdens het koken van de spagettini de spaghettigroenten met iets groene olijfolie en voeg de paprika op het eind toe. Maak van de eieren een omelet en snijd deze in stukjes. Voeg nu alles toe aan de spagettini.

Allergenen Informatie

Voor dit spagettini a la tonio recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven