Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti funghi met zalm recept
Spaghetti funghi met zalm recept

Spaghetti funghi met zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de brocolli in kleine stukken en kook ze ca 10 minuten voor. Snijd de champignons in plakjes en de ui snipperen. Beetje olie in een wok en goed verhitten. Dan de ui in de wok fruiten en daarna de champignons erbij en lekker meebakken. Als de brocolli 10 minuten heeft gekookt, deze toevoegen aan het champignons/ui mengsel. Even lekker mee door bakken. Ondertussen de zalm ontdoen van vel en graten en een beetje fijnmaken. Maak de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en zorg dat de spaghetti aanstaat. De saus toevoegen aan de ui met champignons en brocolli. Saus op klein vuur laten staan. Als de spaghetti klaar is, kun je die afgieten en even onder koud water afspoelen, uit laten lekken en dan lekker aan tafel. Eet smakelijk! Opmerking: De zalm kan door de saus, maar ook over de saus gestrooid worden. Net wat je zelf wil!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti funghi met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven