Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met tomaten-gehaktsaus en worteltjes recept
Spaghetti met tomaten-gehaktsaus en worteltjes recept

Spaghetti met tomaten-gehaktsaus en worteltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes en knoflook. Rasp de worteltjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit de sjalotjes met knoflook 5 minuten op laag vuur glazig. Voeg de worteltjes toe en bak ze al roerend 10 minuten mee. Voeg al roerend het gehakt toe en bak het rul en bruin. Voeg de tomatenblokjes met het vocht toe en breng de saus op smaak met zout. Breng het geheel aan de kook en laat het op laag vuur 10 minuten zachtjes pruttelen. Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Giet de spaghetti af en vang 1 deciliter kookvocht op. Meng het opgevangen kookvocht door de spaghetti. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met tomaten-gehaktsaus en worteltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven