Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met tonijn, basilicum en blauwaderkaas recept
Spaghetti met tonijn, basilicum en blauwaderkaas recept

Spaghetti met tonijn, basilicum en blauwaderkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing.
Snij 2 uien klein, bak deze in boter of olijfolie.
Doe hierbij het uitgeperste teentje knoflook.
Wanneer de uien verkleurd zijn, voeg je de (niet uitgelekte) tonijn toe, maak deze met een vork voorzichtig los.
Schenk de Sugo pasta basilicum eroverheen.
Laat alles warm worden.
Verkruimel, of snij, een dun plakje van de kaas.
Voeg deze toe aan de saus, schep voorzichtig om zodat de kaas smelt.

Serveersuggesties

Als je voor lekker vers gaat: gebruik olijfolie als basis voor de saus en voeg verse basilicum toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met tonijn, basilicum en blauwaderkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven