Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met bospaddestoelen en ganzenlever recept
Tagliatelle met bospaddestoelen en ganzenlever recept

Tagliatelle met bospaddestoelen en ganzenlever


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden, kan dag op voorhand. Spekjes uitbakken in een beetje boter en uit de pan halen. Paddestoelen en uitjes in overgebleven vet bakken. Afblussen met de kalfsfond en laten inkoken. Room toevoegen en iets laten indikken, kruiden naar smaak. Tagliatelli koken en ondertussen de borden voorverwarmen. Paddestoelensaus eventueel terug opwarmen. Plakje ganzenlever op midden van warm bord schikken. De tagliatelli erover verdelen en daarna de paddestoelensaus. Afwerken met wat krullen parmezaanse kaas en bedruppelen met truffelolie. Serveren met een groene salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met bospaddestoelen en ganzenlever recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven