Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische groenteschotel met ei en pindasaus recept
Indische groenteschotel met ei en pindasaus recept

Indische groenteschotel met ei en pindasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de worteltjes in 15 minuten gaar. Kook de rijst. Kook de eieren hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en halveer ze. Verwarm de satesaus volgens aanwijzingen op de pot. Schep op de borden rijst, worteltjes, komkommer en halve eieren. Schep er wat satesaus op en bestrooi met stukjes kroepoek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indische groenteschotel met ei en pindasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven