Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kiprisotto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de olie heet worden in een pan met dikke bodem en fruit hierin zachtjes de ui, maar niet bruin.
Voeg de kerrie en de ongewassen rijst toe en laat de rijst bakken tot de korrels geel zien.
Roer er zout, peper, paprikapoeder doorheen en schenk er de bouillon bij.
Laat de rijst zo zacht mogelijk zonder roeren in 20 min. gaar worden, met de deksel op de pan.
Intussen de kip in stukjes snijden en kruid deze.
Boter bruin laten worden en de kip bruin en gaar bakken.
Haal ze uit de pan en bak de champignons bruin en haal deze dan ook uit de pan.
Doe de gare rijst in een braadslede en meng de kip, champignons, paprika, doperwten en worteltjes en ananas hier doorheen.
Dek de braadslede af met aluminiumfolie en doe dit geheel nog 10 min. in een voorverwarmde oven op ong. 240/250 gr. of stand 6.
Dit kan je ook heel goed van te voren klaarmaken zodat je het alleen nog maar hoeft op te warmen.
Makkelijk met visite.

Allergenen Informatie

Voor dit kiprisotto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven