Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosterse stoofpot recept
Oosterse stoofpot recept

Oosterse stoofpot


Ingrediënten


Bereidingswijze


De rijst volgens aanwijzingen op het pak koken. De ui, knoflook en paprika snipperen, het vlees met bloem, zout en peper omscheppen, de ananas en taugé uit laten lekken en het ananassap opvangen. De rijst afgieten en in de pan met deksel in een badlaken wegzetten. In een braadpan de olie verwarmen en hierin de ui en de knoflook fruiten. De hamblokjes toevoegen en al roerbakkend bruin braden, het bouillontablet met 2 deciliter water, de paprikastukjes, de ketjap, de gembersiroop en ananasstukjes erbij roeren en ca. 5 minuten laten koken. Op het laatst de taugé en de noten en eventueel wat ananassap erdoor roeren, eventueel binden met allesbinder. Met de rijst opdienen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit oosterse stoofpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven