Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rijstpannekoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de gekookte rijst, de bruine suiker, de kaneel, de rozijnen en de melk bij elkaar. Maak hier een dik papje van. (de hoeveelheid melk doe je op gevoel). Het mag niet meer uitlopen. Heel eventjes verwarmen en niet laten koken.De smaken vermengen zich dan. Proef of het lekker zoet is en of je de kaneel goed proeft. Je kunt altijd iets bijvoegen naar je eigen smaak. De pap laten afkoelen.
Maak pannenkoekbeslag volgens de verpakking. Roer hier de rijstpap door. (klinkt misschien niet geloofwaardig maar dit is toch de bedoeling). Het hele beslag en de rijstpap moet de dikte hebben van het beslag van 3 in de pan.
Smelt de boter en schenk met een juslepel het beslag 3 keer in de koekepan. Je hebt nu 3 kleine rijstpannekoeken. Bak ze mooi goud bruin.
Je kunt de pannekoekjes serveren met poedersuiker.

Serveersuggesties

Dit recept moet je ook een beetje op gevoel doen.

Allergenen Informatie

Voor dit rijstpannekoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven