Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zilvervliesrijst a la Nepal met een Italiaanse invloed recept
Zilvervliesrijst a la Nepal met een Italiaanse invloed recept

Zilvervliesrijst a la Nepal met een Italiaanse invloed


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bak in een roerbakpan in twee eetlepels olijfolie de kortgesneden bosuitjes. Snijd ook de verse groene steeltjes kort, de kortgesneden knoflook en daarna het gehakt rul tot het helemaal los is. Voeg nu de kortgesneden paprika (+ eventueel tomaat) toe en laat heel even op een hoog vuur flink heet worden. Daarna laag vuur. Volg nu de aanwijzingen van de Tagliatelle Room op. 2,5 deciliter melk en 2,5 deciliter water toevoegen en de poeder toevoegen, daarna goed doorroeren en verder laten garen op een gemiddeld vuur tot het kookt. Daarna laag vuur doorgaren en af en toe doorroeren. Tijdens het doorgaren toevoegen de kortgesneden koriander, de Thai Curry en de sambal oelek en goed doorroeren. Tijdens dit hele proces van op het vuur klaarmaken (15 minuten) de zilvervlies rijst klaarmaken, zodat e.e.a. te zelfdertijd opgediend kan worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zilvervliesrijst a la nepal met een italiaanse invloed recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven