Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige groenteschotel recept
Pittige groenteschotel recept

Pittige groenteschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een pan en bak daarin de ui, oesterzwammen en de aubergineblokjes gedurende 3 minuten. Bak dan de gember en peperreepjes 1.5 minuten mee. Voeg vervolgens de aardappel, koolrabi, taugé en sperziebonen toe. Roerbak deze ca. 5 minuten. Doe er wat peper en zout bij en leg het deksel half op de pan, Laat het groentemengsel ca. 6 minuten stoven. Doe de satésaus erbij en roer hem los (eventueel nog 2-3 eetlepels heet water erbij doen). Laat nog 2 minuten sudderen. Rooster intussen de pinda's met wat zout in een aparte pan met anti-aanbaklaag. Strooi ze over de groenten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige groenteschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven