Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige kabeljauwfilet recept
Pittige kabeljauwfilet recept

Pittige kabeljauwfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de zaadjes van de pepers en hak ze fijn. Snipper de sjalotjes en knoflook fijn. Snijd de kabeljauwfilet in stukken. Verhit de olijfolie in een wok en bak de vis op hoog vuur rondom bruin. Neem de vis uit de pan. Fruit de pepers met sjalotjes, knoflook, zout, suiker, laos en selderij in het achter gebleven bakvet. Voeg 1,5 deciliter water met ketjap en azijn al roerend toe. Laat het geheel 10 minuten zachtjes doorkoken. Voeg de vis toe aan de saus en warm het geheel op laag vuur 5 minuten door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige kabeljauwfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven