Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaasje met hamblokjes recept
Varkenshaasje met hamblokjes recept

Varkenshaasje met hamblokjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sjalotten pellen en fijn snijden. Ham in blokjes snijden. De pan goed heet laten worden en een goede scheut olijfolie indoen. Varkenshaasje langs alle kanten goed bruin bakken. Kruiden met peper en zout, sjalotten toevoegen, goed roeren en besprenkelen met sojasaus. Een 10-tal minuten laten bakken. Blokjes ham en rozijnen toevoegen. Het kruidenblokje en de ketchup toevoegen goede omroeren en een 10-tal minuten laten stoven. Helemaal op het einde de fijngesneden appel toevoegen en laten warm worden. De appel moet nog wat krokant zijn maar toch warm zijn. Nog even goed omroeren en klaar is Kees! Opdienen met tagliatelle of andere pasta!!!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkenshaasje met hamblokjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven