Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Speklapjes in een kruidenkorstje met bruine bonen recept
Speklapjes in een kruidenkorstje met bruine bonen recept

Speklapjes in een kruidenkorstje met bruine bonen


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden.
Doe de roomboter, het paneermeel, het venkelzaad, de knoflook, het paprikapoeder en de peterselie in de blender (of met de staafmixer) en laat 2 minuten draaien.
Bestrooi de speklapjes aan beide zijden met zout en peper en leg ze op de bakplaat. Verdeel het paneermengsel over de speklapjes en druk stevig aan. Bak de gepaneerde speklapjes in 25 minuten in de voorverwarmde oven goudbruin en krokant.
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en fruit de ui. Voeg de winterpeen en de venkel toe en bak 3 minuten mee. Voeg de bruine bonen en de groentebouillon toe en verwarm nog 2 minuten. Breng op smaak met zout en peper en roer op het laats de dragon erdoor.
Serveer de bruine bonen met de speklapjes.

Serveersuggesties

Lekker met appelcompote en kaneel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit speklapjes in een kruidenkorstje met bruine bonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven