Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijviestampot met champignons en komijnekaas recept
Andijviestampot met champignons en komijnekaas recept

Andijviestampot met champignons en komijnekaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in water met zout gaar in 20 minuten. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak het spek uit, bak de champignons even mee. Verwarm de melk, giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer de warme melk erdoor. Schep de andijvie, spek, champignons, peper en nootmuskaat door de puree en warm de stamppot goed door. Snijd de kaas in kleine blokjes en schep deze door de stamppot. Serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit andijviestampot met champignons en komijnekaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven