Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijviestampot met shoarmareepjes recept
Andijviestampot met shoarmareepjes recept

Andijviestampot met shoarmareepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels schillen en in stukken snijden en wassen. In 20 minuten gaar koken met wat zout. Uien in ringen snijden en samen met de shoarma in 5 minuten gaar bakken. Aardappels afgieten en kookvocht opvangen. Aardappels in een pan met de room en eventueel wat kookvocht tot puree stampen. Andijvie en shoarma mengsel erdoor mengen op smaak brengen met wat zout en peper. Knoflooksaus apart serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit andijviestampot met shoarmareepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven