Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bieten-aardappelstamppot met grillworst recept
Bieten-aardappelstamppot met grillworst recept

Bieten-aardappelstamppot met grillworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Grill voorverwarmen. Met melk de aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing. Prei, thijm, bietjes en boter door de puree scheppen en op een matig hoog vuur goed doorwarmen. Grilworst in plakken snijden en onder de grill in ca. 3 min. goudbruin grillen en halverwege keren. Stampot over 4 borden verdelen en de grillworst dakpansgewijs er tegen aan leggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bieten-aardappelstamppot met grillworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven