Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese Hotpot recept
Chinese Hotpot recept

Chinese Hotpot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, snijd ze in stukjes, was ze en kook ze ca 1 5 minuten in water met zout. Stamp ze fijn en voeg melk, zout, peper, nootmuskaat en crème fraîche toe en maak er een romige puree van. Pel en snipper de uien. Verwarm de olie in een wok of koekenpan met anti-aanbaklaag en fruit de ui, schep het vlees erdoor en roerbak het geheel 5 minuten op een matig vuur zodat de kruiden niet verbranden. Roerbak de koolreepjes mee tot ze zacht zijn. Schep alles door de puree en laat het gerecht nog even doorwarmen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese hotpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chinese Hotpot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • De stamppot van Chinese kool lijkt me heel lekker. Ga er zelf volgende week mee beginnen.
    Piet Wolters gaf dit recept op 18 november 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven