Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige andijviestamp recept
Romige andijviestamp recept

Romige andijviestamp


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en kook de aardappelen tot ze gaar zijn. Bak de spekjes uit en giet het vet weg. Giet de aardappelen af en voeg een scheut melk toe. Stamp de aardappelen en voeg een bakje kruidenkaas toe. Voeg de andijvie toe en meng heel goed tot de andijvie slapjes wordt. Voeg de uitgebakken spekjes toe. lekker met speklappen!!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige andijviestamp recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven