Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stammpot boerenkool met ontbijtspek en paprika recept
Stammpot boerenkool met ontbijtspek en paprika recept

Stammpot boerenkool met ontbijtspek en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappellen met de boerenkool ca. 20 min. in een bodempjes water met zout. Bak in 25 gram boter de ui, paprika en spekreepjes. Giet de groente en aardappelen af en stamp ze tot een puree en schep het spekmengsel erop. Variatie. Bak 4 plakken schouderham van 1 cm dik in 30 gram boter en neem ze uit de pan. Schenk al roerend de wijn en slagroom bij het bakvet en laat de saus op een hoog vuur inkoken. Serveer de ham op de boerenkool en geef er de saus apart bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stammpot boerenkool met ontbijtspek en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven