Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stampot sperziebonen met tonijn en olijven recept
Stampot sperziebonen met tonijn en olijven recept

Stampot sperziebonen met tonijn en olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en kook ze in water met wat zout in ongeveer 20 minuten gaar. Maak ondertussen de sperziebonen schoon en kook ze in water in ongeveer zeven minuten gaar.
Verhit in een ruime pan een scheut olie en fruit de uitgeperste knoflook hierin gedurende 1 minuut. Voeg de gare aardappelen en de slagroom toe en stamp het geheel met de pureestamper tot een grove puree.
Meng de sperziebonen, de tonijn met olie en de olijven erdoor. Verwarm de stampot gedurende twee minuten en breng op smaak met peper en zout.

Serveersuggesties

Vervang de olijven door tomatensaus of tomatenketchup.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stampot sperziebonen met tonijn en olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven