Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stamppot van Chinese kool recept
Stamppot van Chinese kool recept

Stamppot van Chinese kool


Ingrediënten


130

Bereidingswijze


Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout gaar.
Pel en snipper intussen de ui en de knoflook.
Maak de Chinese kool schoon, snijd hem in dunne reepjes en laat de kool goed uitlekken.
Schenk 1 deciliter heet water op de nasikruiden.
Verhit de olie en bak de spekreepjes 3 minuten op hoog vuur knapperig uit.
Voeg de ui en de knoflook toe en fruit ze op een halfhoog vuur 3 minuten mee.
Schep de nasikruiden met het vocht erdoor en laat alles op een zacht vuur 3 minuten pruttelen.
Giet de aardappels af en stamp ze fijn.
Schep de Chinese kool en het nasikruidenmengsel erdoor en verwarm alles al omscheppend op een halfhoog vuur.
Lekker met karbonade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stamppot van chinese kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven