Stamppot van knolselderij

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen 20 minuten in ruim water met .
  2. Snijd de in kleine blokjes en kook die 5-10 minuten.
  3. Snijd de fijn en fruit die in wat en doe daar een halve theelepel doorheen.
  4. Doe de aardappelen, en uien in een grote pan en stamp door elkaar.
  5. Verwarm 50 mililiter in een pannetje en meng dit samen met een paar eetlepels kookvocht van de door de stamppot.
  6. Roer de erdoorheen en breng op smaak met en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Stamppot van knolselderij heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies
RESET

Hoi Toos, je kan een hutspot maken van wortel en knolselderij. Dit is een erg goede combinatie. De knolselderij vervangt als het ware de aardappels.
Lisanne 29 juli 2016
Onze dochter is allergie's voor aardappelen...maar in stampot met knolselderij moeten ook aardappelen...wie heeft er nog enekele andere suggesties...hoor en lees ze graag
Toos 11 januari 2015
Als je de boter smelt en er melk of bouillon bij voegt en er geraspte oude kaas bij voegt en dit voorzichtig door de stamppot roert, krijg je een heerlijke volle smaak. Eventueel met wat nootmuskaat e... Lees reactie
Alexander E.van Schoonhoven V. Beurden 24 januari 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
251 kcal
12%502 kcal
Vetten
7 g.
10%14 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
46 g.
17%92 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stamppot van knolselderij