Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Waterkersstampot met gegrilde worst recept
Waterkersstampot met gegrilde worst recept

Waterkersstampot met gegrilde worst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wel de worsten 5 minuten in heet water, zodat het vel niet knapt tijdens het grillen. Kook de aardappelen in een bodempje water met zout in 15 - 20 minuten gaar. Dep de worsten droog en bestrijk ze rondom dun met 2 eetlepels olie. Verhit een grillpan en bak de worsten in 20 minuten rondom goudbruin draai ze hierbij regelmatig om. Verdeel de plakken tomaat over een schaal en strooi er de Italiaanse kruiden over. Besprenkel met de resterende olijfolie en knijp er wat citroensap boven uit. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de creme fraiche. Schep de waterkers erdoor en breng de stampot op smaak met zout en peper. Serveer de waterkersstampot direct. (zodat de waterkers knapperig blijft. ) met de gegrilde worst en de tomatensalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit waterkersstampot met gegrilde worst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven