Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Winterstampot met gegrilde kip recept
Winterstampot met gegrilde kip recept

Winterstampot met gegrilde kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels met zout in 20 minuten gaar. Haal intussen het kippenvlees van de botten. Weeg 400 gram kippenvlees af en snijd het kippenvlees wat kleiner. Verhit een wok droog voor, schenk de olie erin en roerbak hierin de ui ca. 1 minuut. Schep de kip, kool, knoflook en paprika erbij en roerbak ca. 6 minuten. Schep de courgette erdoor. Giet de aardappels af, vang 1,5 deciliter kookvocht op en los hierin het stukje bouillontablet op. Schenk dit bij de aardappels en stamp ze fijn. Schep het roergebakken mengsel erdoor. Breng op smaak met zout, peper en olijfolie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit winterstampot met gegrilde kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven