Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerse kipstamppot recept
Zomerse kipstamppot recept

Zomerse kipstamppot


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Kook de aardappels in water met zout in ca. 20 minuten gaar.
Kruid de kip met de kipkruiden en laat even intrekken.
Verwarm de olie in een hapjespan of wok. Roerbak de kip in de olie goudbruin. Voeg de knoflook en de ui toe, en laat dit pruttelen.
Giet de aardappels af, en stamp ze fijn. Voeg hier de kipstukjes, rucola, de paprika's en de crème fraîche toe en breng op smaak met zout en peper.
Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een droge koekenpan.
Garneer de stamppot met de pijnboompitten.

Serveersuggesties

in plaats van rucola, verse spinazie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zomerse kipstamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Nieuw jaar, nieuwe kansen
    Alle oliebollen zijn achter de kiezen en de laatste restjes kerstkalkoen zijn eindelijk ook verdwenen. In de prullenbak welteverstaan, want wie had bedacht dat we wel een kilo vlees per persoon zouden eten? Het is januari, en al vriest het dat het kraakt, we moeten aan de bak: in no time staat de zomer voor de deur en zijn de goede voornemens vergeten.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven