Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chili- Maisschotel recept
Chili- Maisschotel recept

Chili- Maisschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het maismeel in een magnetronschaal en roer de melk erdoor tot het helemaal is opgenomen. Strooi er zout over en roer de boter, eieren en de helft van de kaas erdoor. Kook alles 5 minuten in een magnetron op half vermogen. Klop het hierna nog even op. Snijd het vruchtvlees van de tomaten in stukjes en doe het in een magnetronschaal. Roer ui, wijnazijn, suiker, kaneel, gember, mosterdzaad en chilipoeder door de tomaten. Strooi er zout over en roer om. Kook in de magnetron met deksel op vol vermogen 5 minuten. Giet de kidneybonen en maiskorrels af en roer door het tomatenmengsel. Schenk in een schaal en smeer hierover met een mes het maismeel-kaasmengsel. Bak de schotel 8 minuten in de magnetron op vol vermogen. Strooi de rest van de kaas erover en zet voor 2 minuten terug tot de kaas is gesmolten. Serveer de schotel met een sla, komkommer, paprika en tortillachips.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chili- maisschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven