Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsstoofpotje recept
Kalfsstoofpotje recept

Kalfsstoofpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het kalfsvlees in blokjes. Snipper de sjalotjes en knoflook fijn. Snijd de courgette en komkommer in blokjes. Pel de tomaten en snijd ze in stukjes. Bestrooi het vlees met zout. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Bak de sjalotjes met knoflook 5 minuuten mee. Voeg al roerend de wijn met water en zakje vleesjus toe. Voeg al roerend de courgette met komkommer, tomaten en cocktailuitjes toe. Breng het geheel op smaak met zout. Stoof het gerecht afgedekt 45 minuten op laag vuur. Voeg de laatste 10 minuten de tuinbonen toe aan het gerecht.

Allergenen Informatie

Voor dit kalfsstoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven