Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Moussaka met bloemkool recept
Moussaka met bloemkool recept

Moussaka met bloemkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


De olie, de fijngesneden ui en het gehakt braden totdat het gehakt bruin is en al het vocht verdampt. Dan de tomaten puree, het water, het zout en de peper erbij doen en aan de kook brenge. Als het aan de kook is, laag zetten en ongeveer 3 minuten met de deksel op de pan laten sudderen. De bloemkool wassen en verdelen in kleine bloemetjes, in een grote pan doen en daarover het gehaktmengsel gieten. De deksel op de pan doen en het geheel ongeveer een half uur laten sudderen totdat de bloemkool zacht is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit moussaka met bloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven