Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensfricandeau met groenten recept
Varkensfricandeau met groenten recept

Varkensfricandeau met groenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sjalotjes pellen, wortel schrappen, wassen en in kleine stukjes snijden. Vlees inwrijven met zout en peper. In braadpan boter verhitten. Vlees in ca. 5 minuten rondom bruinbakken. Uit de pan nemen. Aan bakvet sjalotjes en wortel toevoegen en ca. 3 minuten bakken. Toevoegen: wijn, 1,5 deciliter water, bouillontablet en tomatenpuree. Al roerende aan de kook brengen. Vlees terug doen in de pan en met deksel ca. 5 minuten zachtjes stoven. Intussen champignons wassen, grote halveren. Aan vlees toevoegen: druiven en champignons en ca. 10 minuten meestoven. Intussen schaal voorverwarmen. Vlees in warme schaal leggen en ca. 5 minuten laten rusten. Saus met groenten eromheen schenken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensfricandeau met groenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven