Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensreepjes met paddestoelen recept
Varkensreepjes met paddestoelen recept

Varkensreepjes met paddestoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de hamlappen in reepjes. Snipper de sjalotjes. Snijd alle soorten paddestoelen in stukjes. Verhit de boter met olijfolie in een braadpan en bak het vlees al roerend rondom bruin. Neem het vlees uit de pan en bestrooi het met zout. Bak de sjalotjes in het achter gebleven bakvet bruin. Voeg de paddestoelen met bier toe en laat het geheel in 10 minuten op laag vuur gaar pruttelen. Voeg al roerend de room toe en laat het geheel iets inkoken. Voeg al roerend het vlees met de kruiden toe en breng het gerecht op smaak met zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensreepjes met paddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven