Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Winterstoofpot recept
Winterstoofpot recept

Winterstoofpot


Ingrediënten


Bereidingswijze


De gepelde ajuinen, in schijven gesneden, in gesmolten boter laten sudderen in de pot. Voeg daarbij de in schijven gesneden wortels en een halve, in repen gesneden kool. Laat dit een aantal minuten tesamen stoven. Ondertussen peper en zout erop, thijm, 2 laurierblaadjes en de rozemarijn er bovenop strooien. Leg dan de, in schijven gesneden, tomaten op en laat alles verder stoven. Het gehakt in een braadpan met boter laten sudderen onder voortdurend roeren en bij de stoofpot voegen. Laat alles nog een 1/2 uur verder stoven onder deksel. Kan opgediend worden met gekookte aardappelen.

Allergenen Informatie

Voor dit winterstoofpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Winterstoofpot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Een makkelijk te maken en zeer lekker gerecht!
  Alex Alloing gaf dit recept op 23 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven