Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Albondigas recept
Albondigas recept

Albondigas


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak gehakt aan met peper en zout en draai balletjes van formaat bitterbal. Braad ze in Bertolli vloeibaar. Haal ze uit de pan. Braad in dezelfde pan de gesnipperde ui, knoflook en in dunne reepjes geneden paprika. Voeg de beide blikjes tomatenblokjes toe en verwarm het geheel opnieuw. Los bouillontablet op in ca. 100 mililiter gekookt water en voeg toe. Schenk de witte wijn erbij. Op smaak brengen met peper en zout. De gehaktballetjes moeten onder de saus staan dus als er te weinig saus is nog wat water of bouillon toevoegen afhankelijk van de smaak. Daarna nog een half uurtje laten sudderen op laag pitje.

Allergenen Informatie

Voor dit albondigas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven