Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tetouans pastagerecht


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de linguine gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn.
Laat de ansjovis uitlekken. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de uien, knoflook, gemberpoeder en ansjovis circa 3 minuten. Giet de kikkererwten af, spoel ze schoon en voeg samen met de rivierkreeftjes en de gepelde tomaten toe aan de pan. Laat het geheel circa 4 minuten op laag vuur pruttelen. Halveer de courgette in de lente en snijd de courgette in halve plakken. Voeg toe aan de pan en bak circa 2 minuten mee.
Giet de pasta af, besprenkel met olijfolie extra vierge en voeg toe aan de pan met groente en warm even door. Pluk en snijd de blaadjes munt in repen en garneer de soep na het opscheppen met de munt.

Allergenen Informatie

Voor dit tetouans pastagerecht recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven