Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tofuspread met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers de tofu goed uit. Ik snijd dunne plakjes van een blok, leg die tussen een aantal velletjes keukenpapier in een vergiet met vlakke bode. Daarbovenop zet ik een bord dat ik verzwaar.
Laat de plakjes zo'n 20 minuten uitlekken.
Snipper intussen een sjalotje en een teentje knoflook en laat dat eventjes aanstoven in een beetje olijfolie.
Maak de champignons schoon en snijd ze in fijne blokjes.
Voeg ze toe aan het sjalotje en de look.
Laat stoven tot de champignons zacht zijn en het eventuele vocht verdampt.
Laat afkoelen.
Trek of snijd de tofu in kleinere blokjes.
Doe alles samen in een blender en maal fijn.
Kruid af naar smaak.
Smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tofuspread met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven