Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Vegetarische panpizza recept
Vegetarische panpizza recept

Vegetarische panpizza


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Gist, suiker en de 50 ml warm water bij elkaar in een kom doen, dit ongeveer 5 minuten laten staan.

Vervolgens de bloem, Italiaanse kruiden, knoflook en zout even mengen in een kom en hier de gist mengsel bij in doen. Doe hier de 100ml water bij en de olie bij, dit vervolgens mixen tot een mooie bal.

De deegbal 6 uur laten rijzen voor het beste resultaat.

1 deegbal is voor 4 porties, dus voor 2 personen gebruik je een halve deegbal.

Kipstukjes bakken met de bbq saus in een pan, de uien snijden en de halve krop sla in stukjes snijden en mengen met de sla saus.

Na het bakken van de kip stukjes doe je het pizzadeeg in de pan, elke kant ongeveer 5 minuten op midden hoog vuur laten bakken.

Doe op 1 helft van de pizza kaas, de kipstukjes, uien en de sla, vouw dit vervolgens dubbel en laat het nog even warm worden in de pan met de deksel erop.

Smullen maar!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische panpizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven